Danes je 8.12.2022

STROKOVNA ON-LINE KLEPETALNICA

Za naročnike portala www.inspekcijavpodjetju.si je storitev on-line klepetalnice BREZPLAČNA. 

V strokovni on-line klepetalnici lahko strokovnjaku zastavite vprašanje, ki se tiče razpisane tematike. Vprašanje lahko zastavite s svojim imenom ali anonimno. V času trajanja strokovne on-line klepetalnice morate biti v portal vpisani z vašim uporabniškim imenom in geslom. Strokovna on-line klepetalnica traja eno uro. 

Če še niste naročnik portala www.inspekcijavpodjetju.si je storitev on-line klepetalnice za vas plačljiva.

www.inspekcijavpodjetju.si/32/iskanje/?ns=241#filters=type:on_line_klepetalnica">

 

Naslednja strokovna on-line klepetalnica:

Poslovna uspešnost: delovnopravni vidik

16.12.2022    10:00 - 11:00

Poslovna uspešnost oz. božičnica ali 13. plača je v zasebnem sektorju ponavadi merjena z ustvarjenim dobičkom, ob izplačilu pa je nujno upoštevanje delovnopravnih pravil – npr. prepoved diskriminacije in načelo plačila obeh spolov. Da boste pravilno zastavili kriterije, bomo na vaša DELOVNOPRAVNA vprašanja o poslovni uspešnosti odgovarjali na spletni klepetalnici.

mag. Kaja Breznik Ladinikje odvetnica, od leta 2013 zaposlena v Odvetniški pisarni Bohl. Njena področja dela so gospodarsko, delovno, kazensko, civilno in upravno pravo, delovne izkušnje pa je med drugim pridobivala kot sodniška pripravnica na Višjem sodišču v Ljubljani ter naOkrožnem sodišču v Ljubljani kot strokovna sodelavka PDI.Leta 2016 je prejela znanstveni magisterij s področja civilnega in gospodarskega prava na Pravni fakulteti. Kot pravna strokovnjakinja z založbo Verlag Dashöfer sodeluje na področju delovnih razmerij, javnega sektorja, davkov in računovodstva (predavanja, priprava vzorcev dokumentacij, odgovarjanje na vprašanja, pisanje strokovnih člankov).

Inšpekcija v podjetju