Danes je 24.5.2024

Vsebina, dostopna naročnikom
Input:

Spoštovanje pogoja PCT in nadzor s strani FURS-a in IRSD

26.11.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:02:16

Poglavja

Na tokratnem spletnem seminarju se bomo osredotočili na obveznosti podjetij glede spoštovanja pogoja PCT. Pojasnili bomo, katero dokumentacijo je priporočljivo sprejeti, pa tudi, kaj inšpektorji preverijo pri nadzoru in koga lahko inšpicirajo.

 

Predavateljica:

Pia Florjančič Požeg Vancaš je odvetniška kandidatka, ki je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani magistrirala leta 2018. Istega leta je postala tudi del ekipe v Odvetniški pisarni Bohl. Pri svojem delu se večinoma osredotoča na civilno in delovno pravo, kjer se poglablja v področje prekinitev delovnega razmerja, zaposlovanja in sodnih postopkov v zvezi s tem ter pridobiva izkušnje na področju svetovanja pri vodenju odnosov z zaposlenimi in reševanju delovnih sporov.

Poleg opravljanja svetovalnih storitev sodeluje tudi pri pripravi različnih vrst pogodb o zaposlitvi in drugih pogodb v zvezi z opravljanjem dela in storitev, strankam svetuje pri vodenju postopkov odpovedi ali te postopke sama vodi ter v delovnih sporih zastopa stranke.

Z založbo Verlag Dashöfer sodeluje v okviru strokovnega kolektiva Odvetniške pisarne Bohl s pisanjem strokovnih člankov, odgovarja na vprašanja njihovih naročnikov in sodeluje na spletnih klepetalnicah.

Dostop do vsebine imajo naročniki modula:
Inšpekcija v podjetju Profi | Inšpekcija v podjetju Profi plus
Naročnina

Dostop do plačljivih dokumentov

Registracija

Periodične novice

ali prijava.